Οριστικό για ΠτΔ Νίκο Χριστοδουλίδη και τελικό κυπέλλου
Ήταν αναμενόμενο, όμως πλέον είναι και... οριστικό!




Ένα πρωτοφανές σκηνικό εκτυλίχθηκε στον αγώνα της Ουέσκα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης συνειδητοποίησε εν μέσω του παιχνιδιού ότι είχε ξεχάσει τις κάρτες του στα αποδυτήρια.
Το παιχνίδι, που διεξήχθη στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος, απέκτησε απρόσμενη δημοσιότητα χάρη σε αυτή την απίστευτη παράλειψη. Ο ρέφερι, Χον Άντερ Γκονζάλεθ Εστέμπαν, διηύθυνε κανονικά το ματς για τα πρώτα 22 λεπτά.
Σε εκείνο το σημείο, θέλησε να τιμωρήσει έναν παίκτη με κίτρινη κάρτα. Έβαλε το χέρι στην τσέπη του, αλλά διαπίστωσε με έκπληξη ότι ήταν άδεια. Αμέσως, κατευθύνθηκε προς τον τέταρτο διαιτητή στην πλάγια γραμμή, ο οποίος του προμήθευσε τις απαραίτητες κάρτες, επιτρέποντας την ομαλή συνέχιση του αγώνα.
Το περιστατικό, αν και κωμικοτραγικό, δεν επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού, το οποίο για την ιστορία έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.
Lo más interesante del primer tiempo del Huesca - Dépor fue que el árbitro, Jon Ander González Esteban, se olvidó de las tarjetas y tuvieron que entregárselas para sacar la primera amarilla del partido. Metió la mano en el bolsillo y ahí no había nada😅.pic.twitter.com/N4ZGAcDx29
— Pablo Puente (@SoyPabloPuente) April 12, 2026
sportal.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις