Μετά το 0/4, θέλει να ξεκινήσει την... επανασύνδεση!

Μετά το 0/4, θέλει να ξεκινήσει την... επανασύνδεση!

Μετά από 7 σερί παιχνίδια - 6 πρωταθλήματος και 1 κυπέλλου - που σκόραρε ισάριθμα τέρματα ο Μπράντον Τόμας και ο Απόλλωνας έκανε όλο νίκες, ακολούθησαν τέσσερα ματς, τα τρία ντέρμπι, στα οποία έμεινε «άσφαιρος», ενώ δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση λόγω καρτών.

Σε αυτά τα τέσσερα ματς κόντρα σε Εθνικό, Ομόνοια, ΑΕΛ και Πάφο, αλλά και απέναντι στην «Κυρία» που απουσίαζε, η Λεμεσιανή ομάδα έχασε έξι βαθμούς, όμως οι ισοπαλίες κόντρα σε Ομόνοια, Πάφο και την ανεβασμένη Ανόρθωση και μάλιστα εκτός έδρας, σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται αρνητικά αποτελέσματα.

Όμως, αποδείχθηκε για πολλοστή φορά, πόσο επιδραστικός είναι για τον Απόλλωνα ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος αισιοδοξεί ότι από το κρίσιμο Κυριακάτικο (05/04) ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, θα ξεκίνησει η... επανασύνδεση του με τα αντίπαλα δίχτυα, για να πάρει και ένα δυνατό ψυχολογικό μπουστάρισμα, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία και η Λεμεσιανή ομάδα είναι μέσα και στους δύο στόχους, διεκδικώντας πρωτάθλημα και κύπελλο,

Σημειώνουμε ότι παρά το μικρό διάστημα... «αφλογιστίας» του Μπράντον Τόμας, παραμένει πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα με 7 τέρματα. Έξι σημείωσε ο Μάρκες και από 5 οι Ροντρίγκες και Βάισμπεκ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Σαουδική Αραβία του Δώνη έβαλε δύσκολα στην Ουρουγουάη και πήρε πολύτιμο βαθμό

Η Σαουδική Αραβία του Δώνη έβαλε δύσκολα στην Ουρουγουάη και πήρε πολύτιμο βαθμό

Η Σαουδική Αραβία του Γιώργου Δώνη προηγήθηκε με τον Αλ Αμρί και έβαλε δύσκολα στην Ουρουγουάη, όμως ο Αραούχο διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 8ο όμιλο του Μουντιάλ.