Σοκ για τον προπονητή της Τότεναμ: Μετά την ήττα από τη Νότιγχαμ, έγινε αποδέκτης μίας τραγικής είδησης

Σοκ για τον προπονητή της Τότεναμ: Μετά την ήττα από τη Νότιγχαμ, έγινε αποδέκτης μίας τραγικής είδησης

Δεν έφτανε η εντός έδρας ήττα από τη Νότιγχαμ για τον Ιγκόρ Τούντορ, καθώς μετά το ματς ήρθαν τα χειρότερα.

Ο προπονητής της Τότεναμ αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Φόρεστ έγινε αποδέκτης μίας τραγικής είδησης που αφορούσε την οικογένειά του. Ο πατέρας του, Μάριο, έφυγε από τη ζωή και ο Κροάτης τεχνικός ήταν αδύνατο να δώσει το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου.

Ο σύλλογος επιβεβαίωσε το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με τον Τούντορ και ο Μπρούνο Σάλτορ εμφανίστηκε ενώπιον των δημοσιογράφων προκειμένου να μιλήσει για το καθαρά αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης.

Τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αρχικά ότι ο Τούντορ δεν θα έκανε δηλώσεις για προσωπικούς λόγους, επικαλούμενα μια σοβαρή οικογενειακή κατάσταση. Λίγο αργότερα, ήρθε η τραγική είδηση, όταν το «Sports News» επιβεβαίωσε ότι ο Μάριο Τούντορ έφυγε από τη ζωή.

Ως εκ τούτου, ο βοηθός προπονητή Μπρούνο Σάλτορ εμφανίστηκε στη θέση του Ιγκόρ Τούντορ εξηγώντας την κατάσταση: «Αυτά είναι προσωπικά ζητήματα, οικογενειακά θέματα. Ανέλαβα εγώ γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σάλτορ.

Άσχετα με το τραγικό περιστατικό του θανάτου του πατέρα του Ιγκόρ Τούντορ, η ήττα της Τότεναμ έχει περιπλέξει ακόμη περισσότερο τη μάχη για την παραμονή, ενώ η πίεση προς τον Κροάτη αυξήθηκε ακόμη περισσότερο.

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Βινίσιους - Σιμεόνε: Πώς αντέδρασε ο Βραζιλιάνος στις διαμαρτυρίες του «Τσόλο»

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Βινίσιους - Σιμεόνε: Πώς αντέδρασε ο Βραζιλιάνος στις διαμαρτυρίες του «Τσόλο»

Οι δυο τους έχουν... αγεφύρωτες ποδοσφαιρικές διαφορές και το βράδυ της Κυριακής στο «Μπερναμπέου» οι Βινίσιους και Σιμεόνε έδωσαν συνέχεια στη μεγάλη τους κόντρα.

BEST OF THEMASPORTS