Για το -6 από την κορυφή η ΑΕΚ, για να μειώσει την απόσταση από την 4η θέση ο ΑΠΟΕΛ (Πιθανές ενδεκάδες)

Για το -6 από την κορυφή η ΑΕΚ, για να μειώσει την απόσταση από την 4η θέση ο ΑΠΟΕΛ (Πιθανές ενδεκάδες)

Η 1η αγωνιστική των πλέι-οφ ολοκληρώνεται απόψε (19:00) με το ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί στην «Αρένα».

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τη νίκη να είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Η ομάδα της Λάρνακας θέλει να εκμεταλλευτεί το «στραβοπάτημα» της Ομόνοιας για να μειώσει στο -6 από την κορυφή και ο ΑΠΟΕΛ να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα προκύψει στο Πάφος-Απόλλων για να μειώσει την απόσταση από την 4η θέση, αλλά και για να ξεφυγει τέσσερις πόντους από τον 6ο Άρη.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας που κρίθηκε μάλιστα στην παράταση, γι' αυτό και ο Χάβι Ροδάθα αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του, αφού σπατάλησε πάρα πολλές δυνάμεις και επιβάλλεται να γίνουν κάποιες στοχευμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Δυστυχώς για τον Ισπανό τεχνικό και την ΑΕΚ, στις απουσίες των Σουάρες, Ναούμ, Μιραμόν και του μόνιμα απόντα Τσακόν, προστέθηκε και ο Καμπρέρα ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τους Άγγλους και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 8-9 μήνες, όμως παρά τις σημαντικές απουσίες, το βάθος που υπάρχει στο ρόστερ, του επιτρέπει να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ενδεκάδα ακόμα και με ροτέισιον.

Οι πιθανοί έντεκα: Αλομέροβιτς, Εκπολό, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ (Σαμπορίτ), Χάιρο (Γκούρφινγκελ), Λέδες, Μουντραζίγια (Ροντέν), Πονς, Μπάγιτς, Ιβάνοβιτς, Ρούμπιο (Ιωάννου).

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάμπλο Γκαρσία, είναι μαθημένος στα προβλήματα στη φετινή σεζόν, όμως καλείται να διαχειριστεί τη μεγάλη απουσία του τραυματία Κωνσταντίνου Λαϊφη, ενώ παραμένει εκτός πλάνων ο επίσης τραυματίας εδώ και λίγο καιρό, Κώστας Σταφυλίδης.

Πιθανή ενδεκάδαΜπέλετς, Νανού, Αντωνίου (Ντέγκενεκ), ΜπρόρσονΜιρ, Ρόσα, Μαρκίνιος (Κούτσακος), Ντάλσιο, Ολαγίνκα (Ντράζιτς), Τομάς, Μαντσίνι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μάρτινς: «Μας έλειπε η ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο και μου είναι δύσκολο να το εξηγήσω...»

Μάρτινς: «Μας έλειπε η ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο και μου είναι δύσκολο να το εξηγήσω...»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα», στην αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική των πλέι-άουτ ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Εθνικό Άχνας, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Ούγκο Μάρτινς.