ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ήττα της Ίντερ Μαϊάμι στο 100ο παιχνίδι του Μέσι - Θύμα απίθανης ανατροπής! (ΒΙΝΤΕΟ)
Τι και αν προηγήθηκε με 3-0, η Ίντερ Μαϊάμι κατάφερε να χάσει 4-3 απέναντι στην Ορλάντο, χαλώντας έτσι το 100ο παιχνίδι του Μέσι.




Η Σενεγάλη δεν σκοπεύει να αποδεχθεί παθητικά την απόφαση-βόμβα της CAF, η οποία της αφαίρεσε τον τίτλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2025 και τον απέδωσε στο Μαρόκο δύο μήνες μετά τον τελικό.
Η ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε πως θα προσφύγει άμεσα στο CAS, με στόχο να ανατρέψει την ετυμηγορία της Επιτροπής Εφέσεων και να διατηρήσει το τρόπαιο που κατέκτησε στο γήπεδο.
Η απόφαση της CAF έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στο αφρικανικό ποδόσφαιρο, καθώς θεωρείται μία από τις πιο αμφιλεγόμενες στην ιστορία της διοργάνωσης.
Η Σενεγάλη υποστηρίζει πως η ποινή είναι υπερβολική και αδικαιολόγητη, ενώ τονίζει ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε αφήνει σοβαρά ερωτήματα για τη διαφάνεια και τη συνέπεια των κανονισμών.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με Μέσα της χώρας, υπάρχουν ήδη σκέψεις ακόμη και για ακραίες κινήσεις ως αντίδραση στην απόφαση της CAF.
Μεταξύ αυτών, φέρεται να εξετάζεται το ενδεχόμενο η Σενεγάλη να μην κατέβει ξανά στη διοργάνωση εάν δεν υπάρξει δικαίωση στο CAS, κάτι που δείχνει το μέγεθος της οργής και της απογοήτευσης που επικρατεί.
Με την υπόθεση να μεταφέρεται πλέον στο Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, το «σίριαλ» μόνο τελειωμένο δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Αντίθετα, όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν νέα επεισόδια, με την εικόνα της CAF να δέχεται ήδη έντονη κριτική για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις