«Πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία» - Τι είπε για Ροθάδα

«Πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία» - Τι είπε για Ροθάδα

Τις καθιερωμένες δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου ενόψει του ματς της Πέμπτης (12/03) κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

«Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η αναμέτρηση. Πάμε με πίστη και να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο. Γράψαμε ιστορία με χρυσά γράμματα την προηγούμενη φορά. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Ο Ρομπέρζ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα, τον περιμέναμε, ουσιαστικά θα μείνει Κύπρο με την επιστροφή μας ελπίζουμε να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες... και επειδή τρέχει ακόμα η προπώληση υπολογίζουμε γύρω στους 500, σε ένα παραδοσιακό, κλασικό γήπεδο Premier League.
 
Με τις τελευταίες εξελίξεις και με την απόφαση για αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, έπρεπε να πάμε σε μια επιλογή κάποιου που γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα. Είδαμε την αγώνα και τα αποτελέσματα του με την ομάδα του Ύψωνα. Θα στηρίξουμε τον προπονητή, να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την τελική ευθεία». 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κούμαν για Πέδρι: «Ήθελαν να τον δώσουν δανεικό, αλλά είδα τη σύνδεσή του με τον Μέσι - Πάσαρε μόνο σε αυτόν»

Κούμαν για Πέδρι: «Ήθελαν να τον δώσουν δανεικό, αλλά είδα τη σύνδεσή του με τον Μέσι - Πάσαρε μόνο σε αυτόν»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για τον Πέδρι, του οποίου ήταν ο πρώτος του προπονητής στην Μπαρτσελόνα, εστιάζοντας στη σχέση που είχε αναπτύξει ο Ισπανός με τον Λιονέλ Μέσι.