Σπάνια... ατάκα από Σπιλέφσκι μετά τη νίκη της ομάδας του!

Σπάνια... ατάκα από Σπιλέφσκι μετά τη νίκη της ομάδας του!

Μία ατάκα που... σπάνια ακούμε από προπονητές, είπε στη συνέντευξη Τύπου του χθεσινού νικηφόρου αγώνα της Παρί Νίζνι Νόβγκοροντ με αντίπαλο τη Σότσι (σσ. 2-1) για την 20η αγωνιστική της Ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ, ο προπονητής της Νίζνι, Αλεξέι Σπιλέφσκι!

Συγκεκριμένα, ο Λευκορώσος πρώην προπονητής του Άρη, έδωσε συγχαρητήρια και στους... γεωπόνους της ομάδας, για την πολύ καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου!

Δείτε τι είπε:

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τους γεωπόνους μας για την προετοιμασία του γηπέδου, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το γήπεδο μπορεί να μην είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ευχαριστώ το προσωπικό του σταδίου για τη σκληρή δουλειά του και ελπίζω το γήπεδο να αντέξει και να είναι σε εξίσου καλή κατάσταση, και ίσως ακόμη καλύτερη, για τον αγώνα εναντίον της Κρίλια Σοβέτοφ».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Παράπονα σε οπαδούς της Μπεϊτάρ από ξενοδοχείο στη Λάρνακα – «Γκράφιτι, φασαρία και μυρωδιά κάνναβης»

Παράπονα σε οπαδούς της Μπεϊτάρ από ξενοδοχείο στη Λάρνακα – «Γκράφιτι, φασαρία και μυρωδιά κάνναβης»

Επιστολή προς τους οπαδούς της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ που διαμένουν σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα διανεμήθηκε λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ, μετά από παράπονα που υποβλήθηκαν για περιστατικά που σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο.