Τι εξαγόρασε αυτή τη φορά ο Μαρινάκης

Τι εξαγόρασε αυτή τη φορά ο Μαρινάκης

Συνεχίζει την επέλαση στον κόσμο της ψυχαγωγίας οι Βαγγέλης Μαρινάκης, με την Alter Ego Media να αποκτά την πλειοψηφία των μετοχών της More.gr, έναντι 20 εκατ. ευρώ.

 Πρόκειται για εταιρεία που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με πιο γνωστή την έκδοση εισιτηρίων για εκδηλώσεις και θεάματα ψυχαγωγικού, πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και αθλητικού χαρακτήρα.

Το αρχικό τίμημα και το πρόσθετο αναπροσαρμοσμένο αρχικό τίμημα θα καλυφθούν κατά 62% από αντληθέντα κεφάλαια από τη δημόσια προσφορά για την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στο ΧΑ και κατά 38% από δανεισμό της Εταιρείας. Το τυχόν πρόσθετο τίμημα θα καλυφθεί από ίδια κεφάλαια της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΣΑ ΠΙΝΤΟ: «Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, δικαιούμασταν ένα γκολ - Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό»

ΣΑ ΠΙΝΤΟ: «Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, δικαιούμασταν ένα γκολ - Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Πάφου, Ρικάρντο Σα Πίντο μετά την ήττα από την Χάιντουκ στο πλαίσιο του Β' προκριματικού του Γιουρόπα.

BEST OF THEMASPORTS