ΜΑΡΤΙΝΣ: «Δική μου η ευθύνη - Όταν δεχόμαστε γκολ, δεν φταίει μόνο ένας - Να παλέψουμε για το κύπελλο»

ΜΑΡΤΙΝΣ: «Δική μου η ευθύνη - Όταν δεχόμαστε γκολ, δεν φταίει μόνο ένας - Να παλέψουμε για το κύπελλο»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ούγκο Μάρτινς, μετά το τέλος του ντέρμπι που διεξήχθη στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, για την 24η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:

Αναλυτικά:

«Ήταν το χειρότερο αποτέλεσμα για εμάς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και οι πιθανότητες μας για να πάρουμε μία θέση στην πρώτη εξάδα έχουν εξανεμιστεί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όλους τους βαθμούς στο δεύτερο γκρουπ και το πιο σημαντικό είναι να παλέψουμε για το κύπελλο, για εμάς, τον κόσμο μας και τον σύλλογο γενικότερα. Όταν δεχόμαστε γκολ, δεχόμαστε όλοι μαζί, δεν φταίει μόνο ένας. Η ευθύνη είναι δική μου για τη σημερινή ήττα. Επαναλαμβάνω ότι αμυνόμαστε όλοι και η ευθύνη είναι δική μου».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Μετά από αυτή τη διαφορά από την Ομόνοια δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι άλλο»

«Μετά από αυτή τη διαφορά από την Ομόνοια δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι άλλο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.