Τι ισχύει για Σεργίου...

Τι ισχύει για Σεργίου...

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα», με τον Θεόδωρο Τσιολάκη, μίλησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Σεργίου, ο οποίος ανήκει στη Νέα Σαλαμίνα και αγωνίζεται ως δανεικός φέτος στην Ανόρθωση, η οποία έχει συγκεκριμένη ρήτρα αγοράς. 

 

Αναλυτικά:

«Έχουν γραφτεί διάφορα. Υπάρχει συγκεκριμένο ποσό που πρέπει να καταβληθεί εξ ολοκλήρου ούτως ώστε ο Κωνσταντίνος να γίνει ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης. Δεν υπάρχει καμία μέχρι στιγμής βολιδοσκόπηση από την Ανόρθωση ούτε πληρωμή. Υπάρχει συγκεκριμένο deadline μέσα στην οποία η Ανόρθωση θα πρέπει να καταβάλει το ποσό. Η ημερομηνία είναι μετά την λήξη του πρωταθλήματος μας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Με jet ski στο Πράσινο Ακρωτήρι χαλαρώνει ο Βοζίνια μετά το Μουντιάλ: Εθνικοί ήρωες ο ίδιος και οι συμπαίκτες του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με jet ski στο Πράσινο Ακρωτήρι χαλαρώνει ο Βοζίνια μετά το Μουντιάλ: Εθνικοί ήρωες ο ίδιος και οι συμπαίκτες του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλησιάζοντας τους 30 εκατομμύρια ακολούθους (!) πλέον, ο 40χρονος τερματοφύλακας που ξεχώρισε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάνει διακοπές ως εθνικός ήρωας.