Ο Αυγουστή, ο Ράουφμαν και το... κυνήγι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη σειρά εκπομπών «433» ο Σωφρόνης Αυγουστή, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή, Πανίκο Κωνσταντίνου, για το τι τον κάνει ευτυχισμένο εκτός του ποδοσφαίρου.




Οι «πράσινοι» ρίχνονται στη μάχη των νοκ-άουτ του Conference League με μοναδικό σκοπό ένα αποτέλεσμα που θα τους καταστήσει αφεντικά για την πρόκριση στους «16», πριν το ταξίδι της επόμενης εβδομάδας στην Κροατία.
Με κεκτημένη ταχύτητα και υψηλό κίνητρο
Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ διανύει μια εντυπωσιακή περίοδο, μετρώντας οκτώ συνεχόμενες επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Αυτό το νικηφόρο σερί έχει ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη, και παρόλο που η εγχώρια κούρσα παραμένει προτεραιότητα, η προοπτική μιας ιστορικής ευρωπαϊκής πορείας αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη σοβαρότητα. Στόχος είναι ο έλεγχος του ρυθμού από τα πρώτα λεπτά, ώστε η Ομόνοια να αξιοποιήσει την έδρα της και να περιορίσει τους κινδύνους από πλευράς Κροατών.
Τα πλάνα του Μπεργκ και η διαχείριση του ρόστερ
Ο Νορβηγός τεχνικός καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί σε τρεις ημέρες. Συγκεκριμένα:
Εκτός πλάνων: Οι τραυματίες Γιόβετιτς και Εβάντρο, καθώς και ο τιμωρημένος Μάριτς.
Ερωτηματικό: Ο Παναγιώτου, ο οποίος παρότι προπονήθηκε, δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού για να αποφευχθεί τυχόν υποτροπή.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, οι Σίμιτς και Μπάλκοβετς είναι οι επικρατέστεροι για το κέντρο της άμυνας, με τον Ντιουνκού να καλύπτει πιθανότατα το αριστερό άκρο. Ο Μπεργκ αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα χωρίς να προχωρήσει σε ακραίες αλλαγές, με τους Ουζόχο, Κούσουλο, Ανδρέου, Εράκοβιτς και Νεοφύτου να διεκδικούν με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις