Ίσως έλθει πρόταση και για τον Μουντιαλικό Σούνιτς…
Ο Βόσνιος άσος της Πάφου Ιβάν Σουνιτς, έζησε την ξεχωριστή εμπειρία να αγωνιστεί σε τελική φάση Μουντιάλ. Η ομάδα του αποκλείστηκε χθες από τις ΗΠΑ.




«Η γενική παρουσία των Κύπριων διαιτητών κατά την φετινή χρονιά αξιολογείται ως θετική και δημιουργεί προοπτικές για περαιτέρω βελτίωση», τονίζει η ΚΟΠ στην ανακοίνωση της για την... κάθοδο ξένων διαιτητών όπου κριθεί αναγκαίο.
«Η αξιοποίηση ξένων διαιτητών σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αμφισβήτηση των Κύπριων διαιτητών. Αντίθετα, απώτερος στόχος είναι η συνολική αναβάθμιση της κυπριακής διαιτησίας, αντάξιας του συνεχώς αναπτυσσόμενου κυπριακού ποδοσφαίρου, αναφέρει στον επίλογο κι εμείς αναμένουμε πως θα εξελιχθεί η κυπριακή διαιτησία.
H αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε σε μεγάλο βαθμό διαμαρτυρίες για διαιτητές εντός αγωνιστικού χώρου. Από το αιώνιο ντέρμπι αναμένεται ο ορισμός ξένων διαιτητών, μία κίνηση που κρίνεται θετικά από τους φιλάθλους.
Παραμένει το ερώτημα αν είναι τόσο καλή η κυπριακή διαιτησία.
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Πάρθηκε από την ΚΟΠ η απόφαση για ορισμό ΞΕΝΩΝ διαιτητών και στον αγωνιστικό χώρο!
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις