Υπόθεση Μαζωνάκη: Η 56χρονη αγνόησε προειδοποίηση νοσηλεύτριας - «Δεν θα μου πεις εσύ, εγώ είμαι γιατρός»
Ο δικηγόρος της οικογένειας του Γιώργου Μαζωνάκη θα κάνει αίτημα στον ανακριτή να καταθέσει επίσημα η εργαζόμενη - Ο «VIP τιμοκατάλογος»




Μετά το νέο πισωγύρισμα κόντρα στην Ομόνοια, οι πρωταθλητές ψάχνουν απεγνωσμένα μια πειστική εμφάνιση που θα βάλει τέλος στην εσωστρέφεια.
Ο απολογισμός των μόλις τεσσάρων νικών σε δέκα αγώνες μέσα στο 2026 δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού, με το Κύπελλο να αποτελεί πλέον το ιδανικό «φάρμακο» για την ανάκαμψη.
Παρά τον τίτλο του φαβορί, η αποστολή της ομάδας δυσκολεύει από τις σημαντικές απουσίες. Οι τιμωρημένοι Λουκάσεν και Γκόρντερ είναι οριστικά εκτός, ενώ οι Γκολντάρ και Κορέια δύσκολα θα προλάβουν, με το ιατρικό επιτελείο να κάνει αγώνα δρόμου για να τους έχει έτοιμους στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΛ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις