Ομόνοια: 412 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Ριεκα

Ομόνοια: 412 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Ριεκα

Η ανακοίνωση.

«Από την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, στις 14:00, διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα με την HNK Rijeka, που θα διεξαχθεί στην Κροατία, στις 26 Φεβρουαρίου 2026, στις 18:45 (τοπική ώρα), στο πλαίσιο της knock-out φάσης του UEFA Conference League.

Στη διάθεσή μας θα έχουμε 412 θέσεις στη Νότια κερκίδα του γηπέδου.

 

Η γηπεδούχος ομάδα εκδίδει ονομαστικά εισιτήρια και κατά την είσοδο των φιλάθλων στην κερκίδα θα γίνεται ταυτοποίηση του εισιτήριου με την πολιτική ταυτότητα του κάθε φίλαθλου. Στους φίλαθλους που δεν θα κατέχουν εισιτήριο στο όνομά τους δεν θα επιτρέπεται από τη γηπεδούχο ομάδα η είσοδος στο γήπεδο.

Διευκρινίζεται πως δεν είναι εφικτό να γίνουν αλλαγές στα στοιχεία των φιλάθλων  μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά εισιτηρίου που ήδη έχει υποβάλει ο κάθε φίλαθλος.

Ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων είναι εξαιρετικά περιορισμένος και ως εκ τούτου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι. Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όπως προχωρήσουν στην αγορά κουπονιού (εισιτηρίου) μόνο όσοι φίλαθλοι είναι βέβαιοι ότι θα ταξιδεύσουν στην Κροατία.»

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γκόλντσον: «Διάλεξα τον Απόλλωνα γιατί πίστεψα στο πρότζεκτ - Θέλω να κατακτήσω τίτλους»

Γκόλντσον: «Διάλεξα τον Απόλλωνα γιατί πίστεψα στο πρότζεκτ - Θέλω να κατακτήσω τίτλους»

Ο Κόνορ Γκόλντσον αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προσθήκες του Απόλλωνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος Άγγλος κεντρικός αμυντικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την απόφαση του να φορέσει τα κυανόλευκα, το πρότζεκτ που τον έπεισε, τις εμπειρίες της καριέρας του και τους στόχους που θέτει με τον Απόλλωνα.