Διαρρήκτης στην Τουρκία άνοιξε κοσμηματοπωλείο με κλαρκ και διέφυγε με... γαϊδούρι - Δείτε βίντεο

Διαρρήκτης στην Τουρκία άνοιξε κοσμηματοπωλείο με κλαρκ και διέφυγε με... γαϊδούρι - Δείτε βίντεο

Μια διάρρηξη που θα μείνει στην ιστορία για το «όχημα» διαφυγής που χρησιμοποίησε ο δράστης, σημειώθηκε στην Τουρκία.

Ο 26χρονος κλέφτης που χτύπησε κοσμηματοπωλείo στην Καισάρεια, αρχικά χρησιμοποίησε κλαρκ για να σπάσει την είσοδο της επιχείρησης και να αρπάξει χρυσά κοσμήματα

 
Στη συνέχεια, όμως, για τη διαφυγή του χρησιμοποίησε έναν... γάιδαρο, όπως κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

 

Ο 26χρονος M.Ç. συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη διάρρηξη με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τα κλοπιμαία που είχε θάψει σε οικόπεδο.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Aποθέωσε Μιχάλη Θεοδοσίου ο Γκογκνίτζε!

Aποθέωσε Μιχάλη Θεοδοσίου ο Γκογκνίτζε!

Στην ιστοσελίδα RB Sport μίλησε πριν μερικά 24ωρα, ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη Πάβελ Γκογκνίτζε. Μεταξύ άλλων τοποθετήσεων, αποθέωσε τον 17χρονο σέντερ φορ Μιχάλη Θεοδοσίου, ένα παιδί που έκανε ντεμπούτο με την επαγγελματική ομάδα, στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ.