ΠΑΦΟΣ FC: Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσό που έβαλε στα ταμεία της από την στο Champions League!

ΠΑΦΟΣ FC: Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσό που έβαλε στα ταμεία της από την  στο Champions League!

Ποσό που ξεπερνά τα €30.000.000 έχει βάλει στα ταμεία της η Πάφος, χάρη στην πρώτη και ιστορική συμμετοχή της στη League Phase του Champions League.

Η παρουσία και μόνο στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της εξασφάλισε €21.111.000, ενώ από τα αποτελέσματα στις οκτώ αγωνιστικές προστέθηκαν ακόμη €6.300.000.

Σε αυτά τα χρήματα προστίθεται το πριμ κατάταξης, με βάση την τελική βαθμολογική θέση της Πάφος FC στη League Phase του Champions League. Οι πρωταθλητές τερμάτισαν στην 26η θέση και προστέθηκαν στο ταμείο τους 11 πακέτα των 275.000, δηλαδή άλλα €3.025.000.

Έτσι, το συνολικό οικονομικό όφελος ανέρχεται στα €30,436,000!

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η ξεκάθαρη θέση της Ανόρθωσης για το δημοσίευμα για Μανιάτη και η δήλωση του Ελλαδίτη Εκτελεστικού Διευθυντή

Η ξεκάθαρη θέση της Ανόρθωσης για το δημοσίευμα για Μανιάτη και η δήλωση του Ελλαδίτη Εκτελεστικού Διευθυντή

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Χαράλαμπος Παρπεττάς, διέψευσε το χθεσινό ελλαδικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για επαφές του Πανιωνίου με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της «κυανόλευκης» εταιρείας, Γιάννη Μανιάτη, ενώ σχολίασε και τη διαιτησία του αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου.