Δικηγόρος της εταιρείας ενοικίασης του μοιραίου βαν: Είχαν δηλωθεί 2 οδηγοί - Τι είπε για το σύστημα υποβοήθησης λωρίδας

Δικηγόρος της εταιρείας ενοικίασης του μοιραίου βαν: Είχαν δηλωθεί 2 οδηγοί - Τι είπε για το σύστημα υποβοήθησης λωρίδας

Το όχημα ήταν χωρητικότητας 8+1 και πληρούσε τις προβλεπόμενες προδιαγραφές - Τι λέει ο δικηγόρος της εταιρείας ενοικίασης.

Σε διευκρινίσεις σχετικά με το μοιραίο βαν που μετέφερε τους φίλους του ΠΑΟΚ και ενεπλάκη στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, προχώρησε ο δικηγόρος της εταιρείας ενοικίασης του οχήματος, Αντώνης Ξυλουργίδης.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο κ. Ξυλουργίδης διέψευσε κατηγορηματικά ότι το συγκεκριμένο όχημα διέθετε σύστημα υποβοήθησης λωρίδας (Lane Assist), αντικρούοντας σχετικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η ενοικίαση του βαν από την εταιρεία, η οποία εδρεύει στην Έδεσσα, έγινε σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είχαν δηλωθεί κανονικά δύο οδηγοί, προκειμένου να εναλλάσσονται στην οδήγηση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όπως προβλέπεται για μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων.

Επιπλέον, σημείωσε ότι το όχημα ήταν χωρητικότητας 8+1 και πληρούσε τις προβλεπόμενες προδιαγραφές, χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα αναφορικά με τη νόμιμη χρήση ή τη μίσθωσή του.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι φάσεις του Ατλέτικο - Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι φάσεις του Ατλέτικο - Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατλέτικο και Άρσεναλ είχαν από ένα γκολ με πέναλτι και μετά το 1-1 στην Μαδρίτη, η πρόκριση στον τελικό του Champions League θα κριθεί στο Emirates.