Στο «στόχαστρο» Kυπριακών ομάδων ο Μλαντένοβιτς

Στο «στόχαστρο» Kυπριακών ομάδων ο Μλαντένοβιτς

Η διαφαινόμενη έξοδος του Γκνάλι από το ρόστερ της ΑΕΚ Λάρνακας αναγκάζει τον Τσάβι Ρόκα να κινηθεί άμεσα για την κάλυψη του κενού στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός για τη θέση φαίνεται να είναι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για μια περίπτωση εγνωσμένης αξίας, καθώς ο 34χρονος Σέρβος διεθνής (με 34 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα) διαθέτει ένα «πλούσιο» βιογραφικό σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο Μλαντένοβιτς έχει θητεύσει σε ομάδες όπως η Κολωνία, ο Ερυθρός Αστέρας, η Σταντάρ Λιέγης και η Λέγκια Βαρσοβίας, κουβαλώντας παραστάσεις που ταιριάζουν στο προφίλ που αναζητά η ομάδα της Λάρνακας.

Ωστόσο, η περίπτωση του έμπειρου μπακ δεν είναι απλή, καθώς φαίνεται πως υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και από άλλη κυπριακή ομάδα που παρακολουθεί τις εξελίξεις. Το επόμενο διάστημα αναμένεται καθοριστικό για το αν ο Σέρβος θα κατηφορίσει τελικά στο νησί και για λογαριασμό ποιου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μια Ισπανίδα οδηγεί την ομάδα της στον πιο… αναπάντεχο τίτλο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Μια Ισπανίδα οδηγεί την ομάδα της στον πιο… αναπάντεχο τίτλο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Την λένε Έβα Ολίντ, είναι προπονήτρια ποδοσφαίρου από την Ισπανία και στη σκωτσέζικη Premier League ετοιμάζεται με την Χαρτς να πάρει έναν τίτλο που κανείς δεν περίμενε!