«Ήταν... Βιετνάμ, δεν ξαναέζησα τέτοιο πράγμα, μπήκαμε στα ερμαράκια των αποδυτηρίων» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ήταν... Βιετνάμ, δεν ξαναέζησα τέτοιο πράγμα, μπήκαμε στα ερμαράκια των αποδυτηρίων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πάμπος Πίττας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The Ball Boyz On Tour και αναφέρθηκε στο περιβόητο ματς Απόλλωνας-Ομόνοια 4-4 τον Σεπτέμβριο του 1992 και τα επεισόδια που ακολούθησαν .

«Ήταν... Βιετνάμ, η Ομόνοια ήταν καλύτερη. Ήταν η χρονιά που επέστρεψε ο Σαββίδης. Χάναμε 4-2, έγινε 4-3 και 4-4... Οι αποφάσεις του διαιτητή εκνεύρισαν τον Γιώργο Σαββίδη και όταν μπήκε το τέταρτο γκολ ο Σαββίδης έδωσε την μπάλα στον Απόλλωνα για να δείξει την δυσαρέσκεια του και εμείς παρολίγο να κάνουμε το 5-4. Μετά άσε... δεν ξαναέζησα τέτοιο πράγμα. Για να σωθούμε μπήκαμε στα ερμαράκια των αποδυτηρίων, ενώ έπεφταν οι πέτρες, μας λιθοβολούσαν. Τότε δεν έβλεπες τις φάσεις ξανά, δεν είχε VAR κτλ ήταν άλλη εποχή. Σε ήξερε όλος ο κόσμος, τώρα είναι διαφορετικά».

Δείτε το βίντεο στο 35:48- 38:30

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πήρε το ντέρμπι με επική ανατροπή η Χάποελ  - Πανηγυρισμοί με... κραυγή Λοΐζου στα αποδυτήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε το ντέρμπι με επική ανατροπή η Χάποελ - Πανηγυρισμοί με... κραυγή Λοΐζου στα αποδυτήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

 Η Hapoel Tel Aviv πήρε το ντέρμπι με την Maccabi Tel Aviv εκτός έδρας για την 20ή αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, με ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα.

BEST OF THEMASPORTS