«Ο Ευαγόρας δεν κατεβαίνει ποτέ – Ο Ευαγόρας θα παραμένει πάντα εκεί που ανήκει, Ψηλά και Αθάνατος»

«Ο Ευαγόρας δεν κατεβαίνει ποτέ –  Ο Ευαγόρας θα παραμένει πάντα εκεί που ανήκει, Ψηλά και Αθάνατος»

Ο πρόεδρος του ΕΟΑ Αμμοχώστου, Γιάννης Καρούσος καταδίκασε την απόφαση της ΟΥΕΦΑ, να δώσει εντολή για να κατεβάσουν το πανό με τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Η ανάρτηση του 

Κατέβασαν τον Ευαγόρα. Μόνο που ο Ευαγόρας δεν κατεβαίνει ποτέ.Ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης ανεβαίνει. Παίρνει ανηφόρες και μονοπάτια και βρίσκει σκαλοπάτια που πάνε στη λευτεριά. Η απαίτηση της UEFA να απομακρυνθεί σύμβολο που ταυτίζεται με την ιστορία και την ταυτότητα της Πάφος FC είναι πρωτοφανής. Δεν θυμάμαι ξανά να ζητήθηκε από ομάδα να κατεβάσει το ίδιο της το λογότυπο.

Η ιστορία δεν λογοκρίνεται.
Τα σύμβολα ενός λαού δεν κατεβαίνουν. Και ο Ευαγόρας θα παραμένει πάντα εκεί που ανήκει. Ψηλά και Αθάνατος

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αλλάζει στέγη και μάνατζερ

Αλλάζει στέγη και μάνατζερ

Λήγει το συμβόλαιο του Χριστόφορου Φραντζή, σε ένα μήνα. Μένει ελεύθερος από την ΑΕΛ, το πιθανότερο ενδεχόμενο, είναι να αλλάξει επαγγελματική στέγη.