Δημητρίου: «Κινήσεις ποιότητας, βάθους και επιλογών» (Τι είπε για Σένσι)

Δημητρίου: «Κινήσεις ποιότητας, βάθους και επιλογών» (Τι είπε για Σένσι)

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Για τη νίκη: «Το πιο σημαντικό για εμάς χθες ήταν οι τρεις βαθμοί της νίκης. Ήταν δύσκολο το προηγούμενο διάστημα γιατί ερχόμασταν από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στο τέλος της ημέρας παιχνίδια όπως το χθεσινό, στο οποίο δεν εντυπωσιάζεις με την απόδοση σου, είναι σημαντικό να παίρνεις το ζητούμενο και να προχωράς».

Για το γεγονός πως χρειάζεται βελτίωση: «Πρώτος από όλους το τόνισε ο ίδιος ο προπονητής μας με το τέλος του παιχνιδιού. Πήραμε το ζητούμε αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε. Ακολουθεί ντέρμπι με την Πάφο και θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, να βελτιωθούμε στην αποτελεσματικότητα και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Για τη μεταγραφή Χάμπου: «Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Δεν τίθεται θέμα προσαρμογής και περιμένουμε να βγάλει στο χορτάρι τις ικανότητες του για να βοηθήσει να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Για τις επόμενες κινήσεις τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος: «Στη συνέχεια να περιμένουμε κινήσεις οι οποίες θα προσθέσουν ποιότητα, βάθος και επιλογές για να έχει στη διάθεση του ο προπονητής μας».

Αν θα πρόκειται για κινήσεις εξτρέμ και δεκάρι: «Ναι αυτές θα είναι αλλά ποτέ δεν πρέπει να είσαι απόλυτος στη μεταγραφική. Το είδαμε και με την προσθήκη του Χάμπου. Είναι ιδιαίτερη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, και ο Τεχνικός Διευθυντής μας ο οποίος έχει τα γενέθλια του και του εύχομαι χρόνια πολλά, θα πρέπει να κάνει το καλύτερο».

Για την περίπτωση Σένσι, Αϊτόρ, Φαράζ: «Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία συνήθως να σχολιάζουμε ονοματολογία. Κάναμε μια εξαίρεση στην περίπτωση Σένσι γιατί είχε ξεφύγει το θέμα με τα δημοσιεύματα. Για τον Αϊτόρ δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με αυτό που είπαμε ξανά. Από εκεί και πέρα περιμένουμε τον Τεχνικό Διευθυντή να κάνει τις επιλογές του».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Πάφου: «Θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από Τετάρτη. Σήμερα ήταν αποθεραπεία, και Τετάρτη θα ξέρουμε. Σουάρεθ και Ροντέν θα περάσουν από αξιολόγηση. Ο Χάμπος προπονείται κανονικά. Ο Ναούμ έμεινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και θα δούμε την κατάσταση του».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πότε θα πάψει να υπάρχει η Γη: Η μαθηματική εξίσωση που προέβλεψε την ακριβή ημερομηνία

Πότε θα πάψει να υπάρχει η Γη: Η μαθηματική εξίσωση που προέβλεψε την ακριβή ημερομηνία

Οι επιστήμονες επιχειρούν εδώ και δεκαετίες να υπολογίσουν πότε η Γη θα πάψει να είναι κατοικήσιμη και φαίνεται πως το βρήκαν μέσω μίας μαθηματικής εξίσωσης.