Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν σπίτι του Πίτερς για να τον πείσουν να μείνει!
Οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο σπίτι του Άλεκ Πίτερς, τον αποθέωσαν και του ζήτησαν να μείνει στον Πειραιά!




Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κινείται η επιστολή που απέστειλε η διοίκηση της ΑΕΛ προς τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και το Themasports είναι σε θέση να αποκαλύψει κομμάτι της επιστολής.
Μέσα από το περιεχόμενο της επιστολής, η ΑΕΛ θέτει μια σειρά από καίρια και ιδιαίτερα αιχμηρά ερωτήματα, τα οποία ουσιαστικά αμφισβητούν τον αποτρεπτικό χαρακτήρα των αποφάσεων της αθλητικής δικαιοσύνης.
Τα τρία ερωτήματα:
Μάλιστα επισημαίνεται στην επιστολή ότι με βάση τους Πειθαρχικούς κανονισμούς η ελάχιστη ποινή για τέτοια περιστατικά είναι πρόστιμο, ποινή διεξαγωγής τουλάχιστον ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων στους τουλάχιστον επόμενους δύο εκτός έδρας αγώνες της ομάδας.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις