Ζητούν παραίτηση Βρυωνίδη- Φεύγει επιστολή-φωτιά προς την ΚΟΠ

Ζητούν παραίτηση Βρυωνίδη- Φεύγει επιστολή-φωτιά προς την ΚΟΠ

Επιστολή στον πρόεδρο και το ΔΣ της ΚΟΠ θα στείλει τις επόμενες ώρες, η διοίκηση της ΑΕΛ, όπου θα ζητά την παραίτηση – παύση του αθλητικού δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Στην επιστολή τoυς θα υπογραμμίζουν ξανά το ότι χαρακτηρίζει ανομοιομορφία τις αποφάσεις που λαμβάνει ο αθλητικός δικαστής. Θα γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στην ψεσινή του απόφαση για τα γεγονότα στον αγώνα της ΑΕΚ με την Ανόρθωση, όπου δεν τιμώρησε την έδρα της Βαρωσιώτικης ομάδας (διευκρινίζοντας ότι δεν έχουν κάτι με την Ανόρθωση). 

Επίσης το ΔΣ της ΑΕΛ, θα ζητήσει παρέμβαση του Πειθαρχικού Εισαγγελέα.  

Eνδεχομένως να δοθεί και στην δημοσιότητα, η επιστολή - φωτιά, εναντίον του Βρυωνίδη. 

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πρώην παράγοντας ΑΠΟΕΛ: «Κόσμημα ο Γιόβετιτς για το κυπριακό ποδόσφαιρο»

Πρώην παράγοντας ΑΠΟΕΛ: «Κόσμημα ο Γιόβετιτς για το κυπριακό ποδόσφαιρο»

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Overlap, που προβάλλεται αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports, ο Βάσσος Ηλιάδης, με αφορμή το παιχνίδι της Ομόνοιας με την ΑΕΛ, στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του Στέβαν Γιόβετιτς στο κυπριακό πρωτάθλημα και στη σημασία που έχει για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.