Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιώργου Βασιλείου

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιώργου Βασιλείου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, τιμώντας την μνήμη του πρώην Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου,αποφάσισε όπως πριν την έναρξη των σημερινών αγώνων του Κυπέλλου Coca - Cola Ομόνοια Λευκωσίας - ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλωνα Λεμεσού - Ανόρθωση Αμμοχώστου, τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. 

Ο Γιώργος Βασιλείου απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 95 ετών. Ήταν ο τρίτος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, από το 1988 μέχρι το 1993. 

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της ΚΟΠ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια και τους οικείους του. 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η ακραία πρόταση του Ποντένσε για το πιθανό «αντίο» του Κριστιάνο στην Πορτογαλία

Η ακραία πρόταση του Ποντένσε για το πιθανό «αντίο» του Κριστιάνο στην Πορτογαλία

Ο Ντανιέλ Ποντένσε κατέθεσε μια ξεχωριστή πρόταση για τον αποχαιρετισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Εθνική Πορτογαλίας.