«Αν ζητήσει και 4η μεταγραφή ο Μάρτινς, ο Νταμάχου είναι έτοιμος να εκπληρώσει την επιθυμία του»

«Αν ζητήσει και 4η μεταγραφή ο Μάρτινς, ο Νταμάχου είναι έτοιμος να εκπληρώσει την επιθυμία του»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος είπε ανάμεσα σε άλλα, ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Μασέκο, ενώ για το αν θα γίνει και 4η μεταγραφή, θα το αποφασίσει ο προπονητής, Ούγκο Μάρτινς.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για την εμφάνιση κόντρα στην Ομόνοια: «Η ομάδα μας πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ομολογουμένως καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Κρατάμε την εικόνα και μας γεμίζει αισιοδοξία ότι τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν και σε ντέρμπι. Χρειαζόμαστε σταθερότητα και να έχουμε την ίδια απόδοση και ενέργεια. Έτσι θα μπορέσουμε να αλλάξουμε και επίπεδο και να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε 9-10 νέους ποδοσφαιριστές κάθε χρόνο, έτσι χρειαζόμαστε αυτή την σταθερότητα για να πάμε πιο μπροστά. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για μία νέα ομάδα, να κρατήσουμε τον κορμό και να γίνουν προσθήκες για να χτιστεί μια ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Έχουμε βρει έναν άνθρωπο, τον κ. Μάρτινς που γνωρίζει την ομάδα και τι χρειάζεται. Δεν μπορούν να αλλάξουν όλα τον Ιανουάριο, είναι δύσκολο να καλυφτούν τα κενά. Τόνισε επίσης ο προπονητής ότι ήρθε μεσούσης της χρονιάς και η διαφορά της ΑΕΛ είναι σαφώς προς το καλύτερο».

Για την εξάδα: «Υπάρχουν ακόμη εννέα παιχνίδια. Αφού μαθηματικά είναι εφικτός ο στόχος, εμείς θα τον κυνηγάμε και θα πρέπει να ψάχνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε τις ελπίδες μας, είναι 27 βαθμοί και αν έχουν απώλειες οι πιο πάνω, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Υπάρχει πίεση προς εμάς, αλλά θα πρέπει εμείς να παίρνουμε νίκες και θα δούμε».

Για την αναμέτρηση με τον Ακρίτα Χλώρακας: «Είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Κάνει καλές εμφανίσεις με τον Μάριο Νικολάου στον πάγκο που γνωρίζουμε καλά. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Αγωνιστικά θα λείψουν οι Σινγκ και Στεφάνοβιτς λόγω τιμωρίας, όπως και ο Φραντζής που θα λείψει για τουλάχιστον άλλες τρεις εβδομάδες».

Για τα εισιτήρια: «Θεωρώ ότι θα έχουμε πέραν των 1000 οπαδών μας στο Παφιακό. Να μας σπρώξει ο κόσμος στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Μασέκο: «Είμαστε στο τελικό στάδιο της διαδικασίας για δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Μένει η άφιξη του στην Κύπρο και οι ιατρικές εξετάσεις, προφορικά υπάρχει συμφωνία για δανεισμό».

Για το αν θα γίνει και 4η μεταγραφή: «Εξαρτάται από τον κ. Μάρτινς τι θα ζητήσει και σε ποια θέση. Ο κ. Νταμάχου είναι έτοιμος να εκπληρώσει τις επιθυμίες του. Ο Μασέκο θεωρείται ταλέντο και ξεχωρίζει στη χώρα του. Ο Ιανουάριος είναι ένας δύσκολος μήνας και ο Μασέκο έρχεται για τον κατάλογο Β’, επειδή είναι εύκολο να γίνει η προσθήκη χωρίς να αποχωρήσει ποδοσφαιριστής. Έχει αποχωρήσει ο Τομάλα, οι Φεριέρ και Ουεντραόγκο είναι εκτός πλάνων αλλά δεν έχουν λυθεί τα συμβόλαια τους. Όσον αφορά τον Γουίλερ, είχαμε δεχτεί πρόταση από τη Νίκη Βόλου, δεν προέκυψε συμφωνία και μένει στην ομάδα. Για Μπογκντάν που είδα κάποια δημοσιεύματα χθες, δεν υπάρχει κάτι επίσημο».

Για τον Σαβό: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος επειδή δεν υπάρχει όψιον αγοράς. Αυτά θα αξιολογηθούν μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας».

Για τον Τρισκόφσκι: «Είναι αθλητικός διευθυντής και δεν έχει σχέση με τις μεταγραφές. Κάνει καθαρά το management του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μια ζωή στη Ρόμα, χάρη στη… μαμά: Ένα «στοπ» στη Μίλαν άλλαξε την ιστορία του Φραντσέσκο Τότι!

Μια ζωή στη Ρόμα, χάρη στη… μαμά: Ένα «στοπ» στη Μίλαν άλλαξε την ιστορία του Φραντσέσκο Τότι!

Η Ρόμα «χρωστά» πολλά στη μητέρα του Φραντσέσκο Τότι, αφού χάρη σε εκείνη, ο Ιταλός θρύλος δεν ξεκίνησε την ποδοσφαιρική «ζωή» του στο Μιλάνο!