Απάντησε στις φήμες για Ρεάλ Μαδρίτης ο Γιούργκεν Κλοπ!

Απάντησε στις φήμες για Ρεάλ Μαδρίτης ο Γιούργκεν Κλοπ!

Αναταράξεις προκαλεί στη Ρεάλ Μαδρίτης η αιφνιδιαστική αποχώρηση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική ηγεσία, με τον Ισπανό προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της πρώτης ομάδας μόλις έξι μήνες μετά την πρόσληψή του, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας (13/01).

Την ίδια στιγμή, στην Ισπανία επανέρχεται έντονα το σενάριο του Γιούργκεν Κλοπ. Όπως αποκαλύπτει το «foot mercato», ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει εδώ και καιρό σε περίοπτη θέση τον 58χρονο Γερμανό τεχνικό, ο οποίος εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα μεγάλα «όνειρα» του προέδρου των «μερένχες». Παρά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ το 2024, ο Κλοπ παραμένει στο προσκήνιο, έχοντας πλέον αναλάβει ρόλο διευθυντή ποδοσφαίρου στον όμιλο της Red Bull.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Κλοπ έσπευσε να βάλει τέλος στα σενάρια που τον θέλουν έτοιμο να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους και, μάλιστα, στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της αυστριακής ServusTV, ξεκαθάρισε ότι η απομάκρυνση του Αλόνσο δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τον ίδιο, υπογραμμίζοντας πως δεν υπήρξε καμία προσέγγιση από τη «Βασίλισσα».

«Στην πραγματικότητα, ναι, χτύπησε το τηλέφωνο μου, αλλά όχι από τη Μαδρίτη. Έμεινα έκπληκτος, αυτό είναι αλήθεια – πραγματικά έκπληκτος. Μετά μερικοί άνθρωποι μου έστειλαν μήνυμα και απάντησα με διάφορα emoji. Ωστόσο, υπήρξαν σίγουρα μερικοί άνθρωποι που θεώρησαν ότι έπρεπε να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί μου για αυτό. Η απόλυση του Αλόνσο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με εμένα και δεν έχει προκαλέσει τίποτα μέσα μου», δήλωσε ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου της Red Bull στην εκπομπή «Sport und Talk aus dem Hangar-7» στο ServusTVσχετικά με την αλλαγή προπονητή στη Ρεάλ και συμπλήρωσε: «Η αγορά της προπονητικής αναταράσσεται και δεν είναι τόσο άσχημο να τα βιώνεις όλα αυτά από την οπτική γωνία ενός παρατηρητή και να μην σκέφτεσαι τι μπορεί να σημαίνει για τον εαυτό σου», είπε ο 58χρονος, «γιατί βρίσκεσαι στο σωστό μέρος».

Ο Γερμανός ερμήνευσε την αποτυχία του Αλόνσο στη Ρεάλ ως «ένα σημάδι ότι δεν είναι όλα εκεί 100% σωστά». Σύμφωνα με τον Κλοπ, ο Βάσκος τεχνικός είναι ένα «εξαιρετικό προπονητικό ταλέντο», αλλά ως διάδοχος του «θρύλου» Κάρλο Αντσελότι, «ο οποίος είχε έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο να προπονεί τις ποδοσφαιρικές του ομάδες», δεν του ήταν εύκολο. «Πραγματικά τον λυπάμαι», πρόσθεσε ο Κλοπ, αναφερόμενος στον Αλόνσο, «γιατί πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής».

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ήττα στην πρώτη συνάντηση με το Ισραήλ η Εθνική Ανδρών

Ήττα στην πρώτη συνάντηση με το Ισραήλ η Εθνική Ανδρών

Την ήττα με 94-54 δέχθηκε η Εθνική Ανδρών από το Ισραήλ για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027, σε αγώνα που έγινε στο στάδιο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό, κεκλεισμένων των θυρών, με τυπικά γηπεδούχο το Ισραήλ.