Τι έγινε στο δεύτερο πέναλτι του ΑΠΟΕΛ-Ακρίτας (;)

Τι έγινε στο δεύτερο πέναλτι του ΑΠΟΕΛ-Ακρίτας (;)

Στο 87' του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ακρίτας ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε πέναλτι για ανατροπή του Ντράζιτς από τον Καρλίτος.

 

Ο VARίστας κάλεσε τον διαιτητή να αναθεωρήσει καθώς έκρινε ότι δεν υπάρχει παράβαση πάνω στον Ντράζιτς, όμως έκρινε ότι υπάρχει πέναλτι για χέρι του Ρομό.

Ο διαιτητής δεν άλλαξε απόφαση και υπέδειξε την παράβαση πάνω στον Ντράζιτς.

Το... ερωτηματικό στον τίττλο του θέματος, αφορά στο γεγονός ότι πλέον πρέπει να γίνονται ειδικά ρεπορτάζ για κάθε ανάλυση φάσης καθώς η ΚΟΠ σταμάτησε την ανάλυση φάσεων.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το απόλυτο... δίμηνο (;) τουρνουά: Επανάσταση και μουντιαλικό όραμα για το δικαίωμα στο όνειρο στο τραπέζι της FIFA!

Το απόλυτο... δίμηνο (;) τουρνουά: Επανάσταση και μουντιαλικό όραμα για το δικαίωμα στο όνειρο στο τραπέζι της FIFA!

Το πρώτο Μουντιάλ με το νέο format των 48 ομάδων εξελίσσεται κατά γενική ομολογία με θετικά δείγματα γραφής και η επιτυχία του μέχρι το τέλος, ίσως είναι αιτία να περάσει σχετικά σύντομα στην ιστορία, αφού στο όνομα της ίσης ευκαιρίας στο όνειρο της συμμετοχής και της ισχυροποίησης των αδύναμων, εξετάζεται το ενδεχόμενο διεξαγωγής διοργάνωσης με 64 (!) ομάδες.

BEST OF THEMASPORTS