Η Λιόν έφυγε με την πρόκριση από την έδρα της Λιλ και πέταξε για τους «16»! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Λιόν έφυγε με την πρόκριση από την έδρα της Λιλ και πέταξε για τους «16»! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με σπουδαία εμφάνιση η Λιόν πήρε το διπλό λυγίζοντας τη Λιλ με 2-1 και πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Με... φόρα συνεχίζει στο Κύπελλο Γαλλίας η Λιόν, αποκλείοντας τη Λιλ με σπουδαίο διπλό (2-1) και συνεχίζει ακάθεκτη στο Κύπελλο Γαλλίας, παίρνοντας το χρυσό εισιτήριο για τις κορυφαίες «16» ομάδες» του θεσμού.

Όλο το ζουμί της αναμέτρησης ήταν στο πρώτο ημίχρονο, καθώς εκεί μπήκαν και τα τρία γκολ του παιχνιδιού.

Ο Μορέιρα με το... καλημέρα της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ, βρίσκοντας δίχτυα μόλις στο πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα, μπαίνοντας στο ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η απάντηση της Λιλ ήρθε στο 28’ με τον Χάραλντσον να σερβίρει στον Ενγκόι το γκολ της ισοφάρισης, με τον Βέλγο να φέρνει το ματς στα ίσα, πετυχαίνοντας το 1-1.

Το γκολ που τελικά έκρινε και το εισιτήριο της πρόκρισης ήρθε στο 42ο λεπτό με τη μεταγραφική βόμβα του χειμώνα να πραγματοποιεί το ιδανικό ντεμπούτο.

Ο Έντρικ στο πρώτο του παιχνίδι με τη Λιόν πυροβόλησε την εστία της Λιλ για το 2-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Γαλλίας για την Κυριακή 11/01:

Σοσό-Λανς 0-3
Λε Μαν-Νανσί 0-0 (4-1 στα πέναλτι)
Μετς-Μονπελιέ 0-4
Ναντ-Νις 1-1 (3-5 στα πέναλτι)
Σαντιγί-Ρεν 1-3
Λιλ-Λιόν 1-2

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Τάσος Τσατάλης, απαντούν σε Ολυμπιακό και Καραπαπά για τις τοποθετήσεις τους περί διαιτησίας.

BEST OF THEMASPORTS