Η ΑΕΚ πήρε βαθμό στο «Κλ. Βικελίδης», αλλά δεν ήταν αρκετός για να προκαλέσει τη διόρθωση που επιθυμούσε στην κορυφή της Stoiximan Super League.
Το 1-1 της «Ένωσης» με τον Άρη αφήνει την ομάδα του Νίκολιτς στην 3η θέση, με τον Ολυμπιακό να έχει βρεθεί πρώτος μετά το δικό του 2-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση έπειτα από άνετο πέρασμα από το Αγρίνιο (3-0) τον Παναιτωλικό.
Ο εντυπωσιακός Λεβαδειακός μετά τη δική του τριάρα (3-1) κόντρα στον Βόλο είναι στην 4άδα, την οποία πλησίασε ο Παναθηναϊκός με το 3-0 επί του ουραγού Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ.
Σόου με καρέ τερμάτων από τον Νους για τον ΟΦΗ (4-0 τον Asteras AKTOR), ισόπαλες (1-1) οι Κηφισιά και ΑΕΛ Novibet από το Σάββατο.
Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής
Σάββατο 10 Ιανουαρίου
Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet 1-1
Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-2
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-3
Κυριακή 11 Ιανουαρίου
Λεβαδειακός – Βόλος 3-1
ΟΦΗ – Asteras AKTOR 4-0
Άρης – ΑΕΚ 1-1
Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 3-0
Η βαθμολογία μετά το φινάλε της 16ης αγωνιστικής:

Η επόμενη (17η) αγωνιστική
Σάββατο 17 Ιανουαρίου
15:30 Πανσερραϊκός – Κηφισιά
Κυριακή 18 Ιανουαρίου
17:00 ΑΕΛ Novibet – Άρης
19:00 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
21:00 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Δευτέρα 19 Ιανουαρίου
18:00 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
20:00 Βόλος – Ατρόμητος
* Το Asteras AKTOR-Ολυμπιακός, που ήταν προγραμματισμένο για τις 17 Ιανουαρίου, αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος των «ερυθρόλευκων».
Πηγή: sport-fm.gr