Ο Ζλάταν Ιμπαχίμοβιτς ταξίδεψε στον Αρκτικό Κύκλο και έκανε dog sledding (BINTEO)

Ο Ζλάταν Ιμπαχίμοβιτς ταξίδεψε στον Αρκτικό Κύκλο και έκανε dog sledding (BINTEO)

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ταξίδεψε στον Αρκτικό Κύκλο και δοκίμασε την εμπειρία του dog sledding, απολαμβάνοντας τη φύση στα άκρα. Ο Σουηδός θρύλος μοιράστηκε στιγμιότυπα από το παγωμένο ταξίδι του, εμφανιζόμενος με εντυπωσιακή παραδοσιακή γούνικη ενδυμασία.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συνεχίζει να ζει με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο και μακριά από τα γήπεδα. Αυτή τη φορά, ο εμβληματικός Σουηδός επέλεξε τον Αρκτικό Κύκλο για μια εμπειρία γεμάτη αδρεναλίνη και επαφή με τη φύση.

 

 

Ο άλλοτε σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μοιράστηκε στα social media στιγμές από το ταξίδι του στον Βορρά, όπου δοκίμασε dog sledding, οδηγώντας έλκηθρο με σκυλιά μέσα σε ένα παγωμένο, σχεδόν κινηματογραφικό τοπίο. Οι εικόνες τον δείχνουν χαλαρό αλλά και ενθουσιασμένο, απολαμβάνοντας μια δραστηριότητα που συνδυάζει περιπέτεια και απόλυτη σύνδεση με τη φύση.

 

 

Ταιριαστά με το σκηνικό, ο Ζλάταν εμφανίστηκε ντυμένος σαν γνήσιος εξερευνητής του Αρκτικού Κύκλου, τραβώντας, όπως πάντα, τα βλέμματα. Ο Σουηδός φόρεσε μια παραδοσιακού τύπου γούνα σε καφέ και λευκούς τόνους, με κουκούλα και χοντρή επένδυση, σχεδιασμένη για ακραίες θερμοκρασίες. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με γούνινες μπότες, παχιά γάντια και σκουφί, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, ξέρει πώς να συνδυάζει λειτουργικότητα και στιλ.

 

 

Η εμφάνισή του έδεσε απόλυτα με το παγωμένο τοπίο, ενισχύοντας την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν φοβάται το κρύο, την περιπέτεια ή τις εμπειρίες έξω από τα συνηθισμένα. Άλλωστε, για τον Ιμπραχίμοβιτς, γνωστό για την αγάπη του στις έντονες εμπειρίες και τις ασυνήθιστες αποδράσεις, κάθε ταξίδι μοιάζει με δήλωση ζωής, είτε μέσα σε γεμάτα στάδια είτε στη σιωπή του χιονιού.

 
sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με τσαμπουκά και ωριμότητα: Ο μικρός που κερδίζει τον Μπεργκ αλλά και τους Ομονοιάτες!

Με τσαμπουκά και ωριμότητα: Ο μικρός που κερδίζει τον Μπεργκ αλλά και τους Ομονοιάτες!

Ο Παναγιώτης Ανδρέου ξεχώρισε στην τελευταία αναμέτρηση της Ομόνοιας, κερδίζοντας επαίνους ακόμη και από τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος τον χαρακτήρισε «εξαιρετικά χρήσιμο» για την ομάδα. Η δημόσια αναγνώριση του Νορβηγού τεχνικού επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που δείχνει ο προπονητής στον 19χρονο μέσο σε αγώνες υψηλών απαιτήσεων.