«Κόλλησε» η Μαλίν, ανεβαίνει η Αντβέρπ, στο -1 από την εξάδα η Γάνδη (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

«Κόλλησε» η Μαλίν, ανεβαίνει η Αντβέρπ, στο -1 από την εξάδα η Γάνδη (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Δεν κατάφερε να νικήσει την ουραγό Ντέντερ η Μαλίν και, με το 1-1 που της παραχώρησε στο Μέχελεν για την 20ή αγωνιστική της Jupiler League, έμεινε στο -4 από την πρώτη τετράδα.

«Γκέλα» ολκής για τη Μαλίν. Η κυπελλούχος Ευρώπης του 1988 παραχώρησε 1-1 στην ουραγό Ντέντερ για την 20ή αγωνιστική της Jupiler League κι έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο -2 από την πρώτη τετράδα και την Άντερλεχτ, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να «ανασάνουν».

Οριακά εκτός της πρώτης εξάδας βρέθηκε η Αντβέρπ, η οποία νίκησε στην Αμβέρσα 2-1 τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και την άφησε στο +3 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Στο -1 από την εξάδα βρίσκεται η Γάνδη, η οποία νίκησε εντός έδρας 2-0 τη Βέστερλο και την άφησε στο -3 από εκεί.

Έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την τελευταία τριάδα οι Λα Λουβιέρ και Λέουβεν, με το μεταξύ τους 0-0 στην έδρα της πρώτης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής:

Παρασκευή 26/12
Γκενκ-Κλαμπ Μπριζ Μπριζ 3-5
Σερκλ Μπριζ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1-1
Σταντάρ Λιέγης-Σεν Τρούιντεν 1-2
Άντερλεχτ-Σαρλερουά 1-2

Σάββατο 27/12
Αντβέρπ-Ζούλτε Βάρεγκεμ 2-1
Λα Λουβιέρ-Λέουβεν 0-0
Μαλίν-Ντέντερ 1-1
Γάνδη-Βέστερλο 2-1

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αντίο στην 24ωρη ημέρα: Από αυτήν την ημερομηνία και μετά, οι ημέρες στη Γη θα διαρκούν... 25 ώρες!

Αντίο στην 24ωρη ημέρα: Από αυτήν την ημερομηνία και μετά, οι ημέρες στη Γη θα διαρκούν... 25 ώρες!

Οι δυνάμεις που κινούν τις παλίρροιες των ωκεανών λειτουργούν σαν ένα μικροσκοπικό φρένο στον περιστρεφόμενο πλανήτη, προσθέτοντας χρόνο στην ημέρα.