ΕΝΠ - Πάφος 0-2: "Καθάρισε" στο δεύτερο μέρος και συνεχίζει μόνη στην κορυφή

ΕΝΠ - Πάφος 0-2: "Καθάρισε" στο δεύτερο μέρος και συνεχίζει μόνη στην κορυφή

Η Πάφος κέρδισε με 0-2 την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» ενόψει της 14ης αγωνιστικής.

Η Πάφος κατάφερε να κερδίσει με 0-2 την ΕΝΠ με δύο κεφαλιές των Μπρούνο (60’) και Λουκάσεν (74’)  και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η Πάφος είχε τον έλεγχο του αγώνα και έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες ωστόσο η ΕΝΠ άντεξε και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ 0-0.

Στο β' ημίχρονο η Παφιακή ομάδα στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά του Μπρούνο μετά από κόρνερ. Στο 74' η ομάδα του Καρσέδο έφτασε στο 0-2 με σκόρερ τον Λούκασεν με το κεφάλι μετά από σέντρα του Όρσιτς. 

Παραλίμνι (Γιώργος Κοσμά): Παναγιώτου, Τζέιμς, Μουσελιάνι, Κούρεζ (79′ Καζάν), Κοσμά (90′ Γκόλντσταρτ), Κατσιάρης, Σ. Σολωμού, Σέσκο, Σάκιτς, Έλα (86΄Κύζας), Χαραλάμπους.

Πάφος FC (Σεμπάστιαν Κορόνα): Παπαδούδης, Μίμοβιτς (65′ Μπρούνο), Λουίζ, Λουκάσεν, Κορέια (79΄Μπασουαμινά), Σούνιτς, Πέπε (85΄Πηλέας), Ντράγκομιρ (79΄Οντεφαλκ), Ζάζα, Όρσιτς, Ντιμάτα (65′ Αντερσον).

Σκόρερ: – / Μπρούνο 60′ , Λουκάσεν 74′

Κίτρινες: Σάκιτς, Κοσμά / –

Αποβολές: – / –

 

19:00 Ε.Ν. Παραλιμνίου – Πάφος F.C.
Στάδιο: «Τάσος Μάρκου»
Διαιτητής: Νεοφύτου Κωνσταντίνος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Μπόρνμουθ ξανά «κακός δαίμονας» της Γιουνάιτεντ στο ματς της χρονιάς!

Η Μπόρνμουθ ξανά «κακός δαίμονας» της Γιουνάιτεντ στο ματς της χρονιάς!

Ματς-υπερπαραγωγή στο «Ολντ Τράφορντ»: Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ σε ροντέο με οκτώ γκολ, 37 τελικές και… τρέλα μέχρι το τέλος, με τον Λάμενς να κρατά το 4-4 με δύο σωτήριες επεμβάσεις στα χασομέρια!