ΟΜΟΝΟΙΑ: Σκέντερ, Κουνούνης και Καζακαίος

ΟΜΟΝΟΙΑ: Σκέντερ, Κουνούνης και Καζακαίος

Αναφορά από την Ομόνοια γι τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την Εθνική Κ16 κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία.

Ο Αλέξανδρος Σκέντερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εθνικής ομάδας Κ16 στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Βόρειο Μακεδονία. Ο ποδοσφαιριστής μας σκόραρε χατ τρικ στη νίκη της Κύπρου με 3-1. Και τα τρία τέρματά σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 15ο, στο 24ο και 35ο λεπτό.

Ο Σκέντερ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ χρόνο συμμετοχής από την ΟΜΟΝΟΙΑ πήραν οι Άθως Κουνούνης (60 λεπτά) και Θέος Ιγνάτιος Καζακαίος (70 λεπτά). Οι δύο ομάδες θα δώσουν και δεύτερο φιλικό αγώνα την ερχόμενη Πέμπτη στις 14:30 στη Γεροσκήπου. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Είναι μόνιμα στην Κύπρο και έβαλε κάποιες αρχές για την Εθνική ομάδα ο Μάντζιος» - Τι είπε για το πλάνο στις μικρές Εθνικές

«Είναι μόνιμα στην Κύπρο και έβαλε κάποιες αρχές για την Εθνική ομάδα ο Μάντζιος» - Τι είπε για το πλάνο στις μικρές Εθνικές

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, ο οποίος είπε πολλά και ενδιαφέροντα που αφορούν κυρίως τις Εθνικές ομάδες της πατρίδας μας.

BEST OF THEMASPORTS