Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Γιουβέντους!

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Γιουβέντους!

Το πούλμαν της αποστολής της Γιουβέντους δέχτηκε επίθεση με πέτρες από αγνώστους καθώς πήγαινε στο «Μαραντόνα» για το ματς με τη Νάπολι.

Η αποστολή της Γιουβέντους δεν είχε και την πιο… φιλική υποδοχή καθ’ οδόν για το «Ντιέγκο Μαραντόνα» για το ντέρμπι με τη Νάπολι για την Serie A.

Άγνωστοι, προφανώς οπαδοί των «παρτενοπέι», πέταξαν πέτρες στο πούλμαν της αποστολής των «μπιανκονέρι» προκαλώντας φθορές στα τζάμια, αλλά όχι τραυματισμούς.

Το πούλμαν συνέχισε την πορεία του και με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έφτασε στο γήπεδο, όπου η Νάπολι επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους με δύο γκολ του Ράσμους Χόιλουντ παραμένοντας στην κορυφή της ιταλικής λίγκας.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η αρχή του τέλους; Εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την Ίντερ ο Σαλάχ

Η αρχή του τέλους; Εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την Ίντερ ο Σαλάχ

Χωρίς τον Μοχάμεντ Σαλάχ θα ταξιδέψει στην Ιταλία η Λίβερπουλ για το ματς με την Ίντερ, καθώς ο Αιγύπτιος έμεινε εκτός αποστολής, επιδεινώνοντας τη ρήξη που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη.