Βρήκε κι ο Μάρτινς το κουμπί του Σίνγκ!

Βρήκε κι ο Μάρτινς το κουμπί του Σίνγκ!

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Λούθερ Σίνγκ για την ΑΕΛ, κατά το χθεσινό επιτυχημένο πέρασμα από την Λάρνακα. Ο Νοτιοαφρικάνος εξτρέμ, έβαλε δυο «παστέλια», έφτασε τα 5 στο πρωτάθλημα σε 12 εμφανίσεις. Είναι ο πρώτος σκόρερ της Λεμεσιανής ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο πως είναι από τους παίχτες που… ανέβασε αρκετά ο Ούγκο Μάρτινς, από τότε που ανέλαβε το γενικό πρόσταγμα στο κίτρινο λιμάνι.   

Και την περασμένη σεζόν, όταν ανέλαβε ο Μάριος Νικολάου, ο Σίνγκ ήταν στην μικρή ομάδα παιχτών που πήραν την ομάδα στις πλάτες τους και την… ξεκόλλησαν από τα χαμηλές θέσεις.

Οι γαλαζοκίτρινοι εξέδωσαν άλλη μια απόδειξη χτες, ότι έχουν τα φόντα να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα με το τέλος της κανονικής περιόδου. Βάζουν παραπάνω πίεση πλέον στον συμπολίτη τους Απόλλωνα.

Πόλυς Χαραλάμπους 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γονάτισε -ξανά- και τη Λίβερπουλ η απίθανη Γαλατάσαραϊ!

Γονάτισε -ξανά- και τη Λίβερπουλ η απίθανη Γαλατάσαραϊ!

Μετά την πρόκριση επί της Γιουβέντους, η απίθανη Γαλατάσαραϊ νίκησε ξανά τη Λίβερπουλ, όπως και στη League Phase, με 1-0 στο πρώτο ματς των «16», αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς!