Formula E: Σοκαριστικό ατύχημα με μονοθέσιο να μην... κόβει και να εκτοξεύεται στον αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Formula E: Σοκαριστικό ατύχημα με μονοθέσιο να μην... κόβει και να εκτοξεύεται στον αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Πεπέ Μαρτί έκανε πολλαπλές περιστροφές στον αέρα πριν συντριβεί, προκαλώντας άμεσα κόκκινη σημαία και πολύλεπτη διακοπή.

Ο Τζέικ Ντένις κέρδισε τον εναρκτήριο αγώνα τηςFormula Eστο Σάο Πάολο, ωστόσο η νίκη του πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά το σοκαριστικό ατύχημα του πρωτοεμφανιζόμενου Πεπέ Μαρτί.

Λίγους γύρους πριν το τέλος, ο Μαρτί ακούμπησε δύο μονοθέσια με μεγάλη ταχύτητα, εκτοξεύτηκε στον αέρα και έκανε πολλαπλές περιστροφές πριν συντριβεί, προκαλώντας άμεσα κόκκινη σημαία και πολύλεπτη διακοπή του αγώνα.

Ο Ισπανός ευτυχώς βγήκε σώος, όμως οι εικόνες προκάλεσαν σοκ και επανέφεραν το ζήτημα της ασφάλειας της πίστας στο Σάο Πάολο, όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανατράπηκε μονοθέσιο.

Μόλις 12 οδηγοί τερμάτισαν τον αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε με έναν γύρο πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας και έναν τελευταίο γύρο sprint. Στο βάθρο ανέβηκαν ο Όλιβερ Ρόουλαντ και ο Νικ Κάσιντι.

-

-

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αλλάζει στέγη και μάνατζερ

Αλλάζει στέγη και μάνατζερ

Λήγει το συμβόλαιο του Χριστόφορου Φραντζή, σε ένα μήνα. Μένει ελεύθερος από την ΑΕΛ, το πιθανότερο ενδεχόμενο, είναι να αλλάξει επαγγελματική στέγη.