Πέτρος Λαγούτης για ερώτηση δημοσιογράφου μετά τον χωρισμό του: «Ήταν για φάπες, δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά εκεί σε πάνε»
Ο ηθοποιός και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.




Η ανακοίνωση:
«Η Ντινάμο Κιέβου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τη συμπεριφορά ορισμένων οπαδών της Ομόνοιας κατά τη διάρκεια του αγώνα του UEFA Conference League στην Κύπρο και το ΓΣΠ. Στο γήπεδο χρησιμοποιήθηκαν σύμβολα και σημαίες της χώρας -επιτιθέμενου-, γεγονός που αντίκειται στους κανόνες ασφαλείας και στα πρότυπα συμπεριφοράς της UEFA. Τέτοιες εκδηλώσεις δημιουργούν απαράδεκτο κλίμα σε διεθνείς αγώνες και ξεπερνούν τα όρια της αθλητικής δεοντολογίας.
Η ομάδα μας αναμένει από την UEFA, την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Κύπρου και την Ομόνοια να αξιολογήσουν καταλλήλως την κατάσταση και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην υπάρξει παρόμοια συμπεριφορά στο μέλλον».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις