Έρχεται «καυτός» Γενάρης για Βανά… Ματιές απο 3 ομάδες!

Έρχεται «καυτός» Γενάρης για Βανά… Ματιές απο 3 ομάδες!

Δεν περιμένουμε να το δηλώσουν επισήμως απο τον Άρη, ότι θα τεθεί θέμα αποχώρησης του Βανά Άλβες, πριν τη λήξη του συμβολαίου του σε έξι μήνες.

Ήδη άλλες κυπριακές ομάδες, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, βλέποντας ότι είναι στην απ’ έξω τον τελευταίο καιρό.

Από την ΑΕΛ ρώτησαν ήδη, αλλά μοιάζει απαγορευτικό το κασέ του για το «βαλάντιο» των γαλαζοκίτρινων.

Ματιές στον Βανά Άλβες, ρίχνουν επίσης από πλευράς Απόλλωνα και ΑΕΚ.

Εκτιμούμε ότι θα είναι «καυτός» ο Ιανουάριος, σε σχέση με το μέλλον του 34χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της "ταξιαρχίας" απο το καλοκαίρι του 2021.

Είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου, αφού έχει και Πορτογαλική υπηκοότητα.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Η ΑΕΚ μεγαλώνει» - Λευκαρίτης για τον τίτλο και το μέλλον του Λειβαδιώτη (BINTEO)

«Η ΑΕΚ μεγαλώνει» - Λευκαρίτης για τον τίτλο και το μέλλον του Λειβαδιώτη (BINTEO)

Για την μεγάλη χαρά που ένιωσε, βλέποντας τόσο πολύ κόσμο να… κατακλύζει το «Κίτιον» την Δευτέρα το βράδυ, αναφέρθηκε σε ψεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΑΕΚ Aντρέας Λευκαρίτης.