Μέχρι στιγμής οι πράσινοι της Λευκωσίας έχουν δύο βαθμούς στη league phase του Κόνφερενς Λιγκ και αν θέλει να ελπίζει για 24αδα θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι αυτό. Θυμίζουμε με βάσει τα περσινά δεδομένα το όριο είναι στους 7 με 8 βαθμούς. Οπόταν αντιλαμβάνεστε πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι απέναντι στους Ουκρανούς το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «τελικός» για το τριφύλλι.
Πάντως ο Χένινγκ Μπεργκ μέχρι τώρα έδειξε πως δίνει περισσότερη βαρύτητα στο πρωτάθλημα αφού θυμίζουμε πως στην Λωζάνη παρέταξε την ομάδα του με 10 αλλαγές και περιμένουμε να δούμε με ποια ενδεκάδα θα παρατάξει την ερχόμενη Πέμπτη.
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είναι σε καλύτερη κατάσταση οι Άιτινγκ και Κουλιμπαλί με τον τελευταίο να κτυπά με αξιώσεις θέση στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα εκτός είναι οι Στεπίνσκι, Μουσιαλόφσκι και Τάνκοβιτς αφού αμφότεροι δεν είναι στην ευρωπαική λίστα της Ομόνοιας.