Εθνική Ελλάδας: Δοκιμές από Γιοβάνοβιτς ενόψει Σκωτίας - Ανοιχτό για τον αντι-Ζαφείρη

Εθνική Ελλάδας: Δοκιμές από Γιοβάνοβιτς ενόψει Σκωτίας - Ανοιχτό για τον αντι-Ζαφείρη

Δοκιμές από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της «μάχης» της Ελλάδας με τη Σκωτία. Όλοι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Κορυφώνεται η προετοιμασία της Ελλάδας για την αναμέτρηση με τη Σκωτία. Η Εθνική προπονήθηκε στου Ρέντη το απόγευμα της Πέμπτης και αύριο το πρόγραμμα θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19:00. Στις 18:15 θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκε η σημερινή προπόνηση (13/11). Όλοι οι παίκτες που έχουν κληθεί ήταν στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού. Ο 63χρονος τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές ενόψει του ματς του Σαββάτου (15/11, 21:45).

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι ο αντι-Ζαφείρης (είναι τιμωρημένος), με τον Χρήστο Μουζακίτη να έχει αρκετές πιθανότητες για να ξεκινήσει. Υπενθυμίζεται ότι Φώτης Ιωαννίδης και Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι εκτός. Ο Βαγγέλης Παυλίδης θα ξεκινήσει στην κορυφή, έχοντας πίσω του τον Τάσο Μπακασέτα.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, συνεχίζεται η διάθεση τους. Ασφαλώς και ο κόσμος έχει «παγώσει» λόγω της αποτυχίας της Εθνικής, η οποία έχει τεθεί και τυπικά νοκ άουτ μετά την περασμένη αγωνιστική.

Ωστόσο, ο κόσμος καλείται να στηρίξει σε μία δύσκολη συγκυρία για τη «γαλανόλευκη», η οποία έχει δείξει ότι έχει μέλλον και προοπτική ως ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δύο πρώην ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ βγάζουν «φωτιές» και πάνε τρένο για τίτλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο πρώην ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ βγάζουν «φωτιές» και πάνε τρένο για τίτλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τρένο» χωρίς φρένα θυμίζει η Sabah FC στο φετινό πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν, με δύο πρώην Ομονοιάτες να αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της εντυπωσιακής της πορείας.