Δύο πρώην ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ βγάζουν «φωτιές» και πάνε τρένο για τίτλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
«Τρένο» χωρίς φρένα θυμίζει η Sabah FC στο φετινό πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν, με δύο πρώην Ομονοιάτες να αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της εντυπωσιακής της πορείας.




Κορυφώνεται η προετοιμασία της Ελλάδας για την αναμέτρηση με τη Σκωτία. Η Εθνική προπονήθηκε στου Ρέντη το απόγευμα της Πέμπτης και αύριο το πρόγραμμα θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19:00. Στις 18:15 θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκε η σημερινή προπόνηση (13/11). Όλοι οι παίκτες που έχουν κληθεί ήταν στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού. Ο 63χρονος τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές ενόψει του ματς του Σαββάτου (15/11, 21:45).
Το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι ο αντι-Ζαφείρης (είναι τιμωρημένος), με τον Χρήστο Μουζακίτη να έχει αρκετές πιθανότητες για να ξεκινήσει. Υπενθυμίζεται ότι Φώτης Ιωαννίδης και Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι εκτός. Ο Βαγγέλης Παυλίδης θα ξεκινήσει στην κορυφή, έχοντας πίσω του τον Τάσο Μπακασέτα.
Όσον αφορά τα εισιτήρια, συνεχίζεται η διάθεση τους. Ασφαλώς και ο κόσμος έχει «παγώσει» λόγω της αποτυχίας της Εθνικής, η οποία έχει τεθεί και τυπικά νοκ άουτ μετά την περασμένη αγωνιστική.
Ωστόσο, ο κόσμος καλείται να στηρίξει σε μία δύσκολη συγκυρία για τη «γαλανόλευκη», η οποία έχει δείξει ότι έχει μέλλον και προοπτική ως ομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις