Τα σενάρια για διαδοχή του Ανθούλη και οι φήμες για πρώην Υπουργό…

Τα σενάρια για διαδοχή του Ανθούλη και οι φήμες για πρώην Υπουργό…

Σύντομα ο Ανθούλης Μυλωνάς, αποχωρεί από την θέση του γενικού διευθυντή της ΚΟΠ. Εδώ και μερικές μέρες, κυκλοφορεί το όνομα του Θύμιου Αγαθοκλέους, ότι είναι υποψήφιος για την διαδοχή του.

Χτες μας είπαν, ότι μεταξύ άλλων «παίζει» το όνομα πρώην Υπουργού επί διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη (σε δυο διαφορετικά χαρτοφυλάκια), για το πόστο του διευθυντή της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Μιλώντας με ενημερωμένη πηγή, κοντά στο «Παλάτι», μας λέχθηκε ότι ακούγεται το όνομα του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Οικονομικών Κωνσταντίνου Πετρίδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ιδιωτεύει. Μετά την αποτυχία του να εκλεγεί ευρωβουλευτής, πριν από ενάμισι χρόνο.

Η πηγή της στήλης, έκαμε την εκτίμηση πως δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να αποδεχθεί ο Πετρίδης, αν και εφόσον του προταθεί, να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο. 

Ένα άλλο όνομα, που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να διαδεχθεί τον Ανθούλη Μυλωνά, είναι αυτό του οικονομικού διευθυντή της Ομοσπονδίας, Αντρέα Μωριά (στην κάτω φωτογραφία).

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Επεισόδια στο ΑΕΚ Αρένα: Παρουσιάστηκε οικειοθελώς στην Αστυνομία ο 16χρονος που αναζητείτο

Επεισόδια στο ΑΕΚ Αρένα: Παρουσιάστηκε οικειοθελώς στην Αστυνομία ο 16χρονος που αναζητείτο

Εντοπίστηκε 16χρονος ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους. Η υπόθεση αφορά στα επεισόδια βίας που διαπράχθηκαν στην περιοχή του σταδίου ΑΕΚ Αρένα, στη Λάρνακα, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ Λάρνακας και Beitar Jerusalem, στις 23/07/2026.