Μπέος για το επεισόδιο με Τεττέη: «Έχω πάει με μαύρες σε μικρή ηλικία, είμαι ρατσιστής;»

Μπέος για το επεισόδιο με Τεττέη: «Έχω πάει με μαύρες σε μικρή ηλικία, είμαι ρατσιστής;»

Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό με τον Ανδρέα Τεττέη, υποστηρίζοντας ότι ήταν στημένο καθώς δεν είναι ρατσιστής.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (30/10) στον ΑΝΤ1 το «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής τον Αχιλλέα Μπέο. Ο Δήμαρχος Βόλου κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το ρατσιστικό περιστατικό που αφορά τον Ανδρέα Τεττέη, το οποίο σημειώθηκε το 2024 στο ματς μεταξύ Κηφισιάς και Βόλου.

 

Ο Μπέος υποστήριξε ότι η στιγμή που παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ ήταν στημένη για να πάρει η αντίπαλη ομάδα το παιχνίδι στα χαρτιά, καθώς και το ότι παραποιήθηκαν τα λόγια του, εξηγώντας το τι πραγματικά εννοούσε στη συγκεκριμένη φάση.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κοϊτά: «Θα είναι ιδιαίτερη βραδιά, θέλουμε να κερδίσουμε και στη ρεβάνς»

Κοϊτά: «Θα είναι ιδιαίτερη βραδιά, θέλουμε να κερδίσουμε και στη ρεβάνς»

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά τόνισε πως στην ΑΕΚ θέλουν τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι με την Τσέλιε και γι' αυτό θα πρέπει να επιδείξουν την απαραίτητη νοοτροπία, σαν να μην υπάρχει το 4-0 του πρώτου ματς.