Γιουβέντους: Πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια που απολύει προπονητή τον Οκτώβριο

Γιουβέντους: Πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια που απολύει προπονητή τον Οκτώβριο

Πριν 55 χρόνια η Γιουβέντους είχε προχωρήσει σε διαζύγιο με έναν προπονητή, όπως έκανε και σήμερα με τον Τούντορ.

Ο Τούντορ αποτελεί παρελθόν από την Γιουβέντους με τον χρόνο να γυρίζει πίσω για την ιταλική ομάδα λόγω της απόφασής της αυτής. Όπως αναφέρει ο Νικόλο Σκίρα, σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχεί η «γηραιά Κυρία» δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες κινήσεις. Όχι να διώχνει προπονητές… Αλλά να τους διώχνει τόσο νωρίς.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος επισημαίνει η προηγούμενη φορά που προχώρησε η ιταλική ομάδα σε διαζύγιο με έναν προπονητή τόσο νωρίς, τον Οκτώβριο τοποθετείται χρονικά πριν από 55 χρόνια.

 


Το 1969, συγκεκριμένα είχε φύγει από την ομάδα ο Λουίς Καρνίγλια, ενώ γενικότερα ο προπονητής που έχει αποχωρήσει νωρίτερα από οποιονδήποτε άλλον από τον πάγκο της Γιουβέντους το διατηρεί ακόμη ο Πάουλο Αμαράλ ο οποίος έφυγε από τον πάγκο στο τέλος του Σεπτεμβρίου του 1963.

 

spor-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πανόραμα EUROLEAGUE: Παναθηναϊκός για εξάδα, μπαίνει σε πίεση για την τετράδα ο Ολυμπιακός - Το πρόγραμμα τους μέχρι το φινάλε

Πανόραμα EUROLEAGUE: Παναθηναϊκός για εξάδα, μπαίνει σε πίεση για την τετράδα ο Ολυμπιακός - Το πρόγραμμα τους μέχρι το φινάλε

Ο Παναθηναϊκός λύγισε τη Ζάλγκιρις, έφτασε τις 17 νίκες και μπήκε δυνατά στη μάχη της εξάδας, κάνοντας το 2/2 απέναντι στους Λιθουανούς και πλησιάζοντας τις ομάδες της πρώτης οκτάδας. Ηττήθηκε από την αποδεκατισμένη Μονακό ο Ολυμπιακός και έχασε την ευκαιρία για να κάνει αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας.

BEST OF THEMASPORTS