Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έκανε...
Ο Ραμαζάνι ευστόχησε σε πέναλτι για τη Βαλένθια, ωστόσο αναγκάστηκε να το χτυπήσει ξανά λόγω της απίθανης γκάφας του Γκαγιά!




Η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή που απέκτησε από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση με τον Αίαντα και έφτασε πανεύκολα στο τελικό 5-1, κλείνοντας το σκορ από το 48ο λεπτό.
Στην αναμέτρηση του «Στάμφορντ Μπριτζ» και παρά την έντονη βροχόπτωση, οι πιτσιρικάδες του Μαρέσκα έκαναν κουμάντο...
Ο Εστεβάο κατάφερε με γκολ στην ηλικία των 18 ετών και 181 ημερών να γίνει ο πιο νεαρός ever στα χρονικά του λονδρέζικου κλαμπ με γκολ στο Champions League, ξεπερνώντας … 33 λεπτά αργότερα, το ρεκόρ που έκανε στο ίδιο ματς ο Μαρκ Γκίου.
Ο τελευταίος είχε ανοίξει το σκορ για την Τσέλσι σε ηλικία 19 ετών και 291 ημερών, ωστόσο, λίγο αργότερα θα έμενε τελικά 3ος στη σχετική λίστα, αφού και ο Ταϊρίκ Τζορτζ στην έναρξη του δεύτερου μέρους χρίστηκε σκόρερ και είναι γεννημένος έναν μήνα μετά από τον Γκίου.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις