Ο ιδανικός δρόμος για να πλησιάσεις στο στόχο

Ο ιδανικός δρόμος για να πλησιάσεις στο στόχο

Ο Απόλλωνας πήρε δύσκολα την νίκη επί της Ομόνοιας Αραδίππου και συνέχισε στις νίκες εξουδετερώνοντας την αντίσταση των Περιστεριών.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή κρατά την νίκη και δεν θα προσπεράσει τις αδυναμίες που φανέρωσε η ομάδα του. Ο ιδανικός τρόπος για να βελτιωθεί ο Απόλλωνας είναι να κερδίσει και στις μέρες που δεν είναι όπως σχεδίασε ο προπονητής του.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού δεν ήταν όσο δημιουργικός θα έπρεπε και η τεχνική ηγεσία αναμένεται ότι θα εστιάσει σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού με στόχο στη συνέχεια να παρουσιάσει βελτίωση.

Το ζητούμενο είναι οι νίκες να έρχονται για να πλησιάσουν οι γαλάζιοι το στόχο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΜΙΧΑΗΛ: «Είναι το όνειρο κάθε παιδιού να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ»

ΜΙΧΑΗΛ: «Είναι το όνειρο κάθε παιδιού να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ»

O Νεόφυτος Μιχαήλ παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Save της 7ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26!