Χωρίς Ναν ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ!

Χωρίς Ναν ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ!

Ο Κέντρικ Ναν βγήκε νοκ-άουτ και δεν θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής!

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες του Κέντρικ Ναν για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη φετινή σεζόν.

Οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν στο ΣΕΦ για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL δίχως τον σούπερ σταρ τους, αφού αυτός έμεινε εκτός εξάδας των ξένων, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο δεξί γόνατο.

Αυτές προκλήθηκαν από ένα χτύπημα που δέχθηκε στη Βιτόρια, στο ματς με την Μπασκόνια, όπου με το δικό του buzzer – beater το «τριφύλλι» έφυγε από εκεί με τη νίκη για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια.

Στο ίδιο σημείο χτύπησε και στην προπόνηση του Σαββάτου, ωστόσο, η κατάστασή του φαίνεται να μην εμπνέει ανησυχία ενόψει και της διαβολοβδομάδας που έρχεται στη Euroleague

Εκτός εξάδας έμεινε και ο Μάριους Γκριγκόνις για το ντέρμπι του Φαλήρου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πέρασε διά πυρός και σιδήρου από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ και ανέβηκε δεύτερος

Πέρασε διά πυρός και σιδήρου από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ και ανέβηκε δεύτερος

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0, δέχθηκε τη μείωση στο δεύτερο ημίχρονο από τον Παναιτωλικό, έχασε τρεις παίκτες με τραυματισμούς και άντεξε μέχρι τέλους για το πολύτιμο διπλό στο Αγρίνιο (3-1).