Ραντεβού στο «Αλφαμέγα»…

Ραντεβού στο «Αλφαμέγα»…

Σε 35 μέρες η εθνική ομάδα θα δώσει τον επόμενο εντός έδρας αγώνα. Θα είναι με την Αυστρία, στις 15/11 στο γήπεδο «Αλφαμέγα» της Λεμεσού.

Οι διευθυντές του, Αρίστος Ποταμίτης και Νικόλας Βασιλείου, έχουν χρόνο να ασχοληθούν με το εν λόγω παιχνίδι.

Η σπουδαιότερη εμπειρία που έχουν αποκομίσει, κατά τους 34 μήνες που λειτουργεί το γήπεδο της Λεμεσού, ήταν η πρόσφατη φιλοξενία του αγώνα Πάφος – Μπάγερν Μονάχου για τη Ληγκ Φέις του Τσιάμπιονς Ληγκ.

Την εθνική ομάδα την… φιλοξένησαν ξανά, σε αγώνα κόντρα στην Ισπανία του διαβολάκου Γιαμάλ, όταν προπονητής ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Π.Χ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: «Όσα βάλουμε και όσα φάμε» η Σεντ Τρούιντεν! Προηγήθηκε 1-3 και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΜΟΝΟΙΑ: «Όσα βάλουμε και όσα φάμε» η Σεντ Τρούιντεν! Προηγήθηκε 1-3 και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλο 3-3 έληξε το... «χορταστικό» παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής (14/08) στο Βέλγιο ανάμεσα στη Σερκλ Μπριζ και τη Σεντ Τρούιντεν, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Jupiler Pro League) της περιόδου 2026-2027.