Στον Λουίς Ενρίκε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς!

Στον Λουίς Ενρίκε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς!

Ο Λουίς Ενρίκε της Παρί Σεν Ζερμέν, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής για το 2025, στην τελετή για την απονομή της Χρυσής Μπάλας!

Λουίς Ενρίκε ο κορυφαίος προπονητής για το 2025!

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος έγραψε ιστορία οδηγώντας την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι την κατάκτηση του περσινού Champions League και τον θρίαμβο του treble, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος στη λαμπρή τελετή που διεξάγεται στο Παρίσι για την απονομή της Χρυσής Μπάλας.

«Είναι πολύ ωραίο να παίρνεις ένα βραβείο, αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχεις την αναγνώριση των φιλάθλων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λουίς Ενρίκε μέσω βίντεο, αφού απουσιάζει από την εκδήλωση λόγω της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Μαρσέιγ.

Kόντε (Νάπολι), Χάνσι Φλικ (Μπαρτσελόνα), Εντσο Μαρέσκα (Τσέλσι) και Αρνε Σλοτ (Λίβερπουλ) ήταν οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το βραβείο που φέρει το όνομα του θρυλικού Γιόχαν Κρόιφ.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ρετζινάλντο Ριβελίνο Ζαντόσο «Πιά»

Ρετζινάλντο Ριβελίνο Ζαντόσο «Πιά»

Ο Ρετζινάλντο Ριβελίνο Ζαντόσο ή Πιά, όπως τον φώναζαν πάντοτε στην πατρίδα του τη Βραζιλία, έμεινε στην ιστορία ως η πιο καλτ μεταγραφή που κράτησε συνολικά γύρω στο μήνα, τα δύσκολα χρόνια του ΠΑΟΚ, όταν επί διοικήσεως Γιάννη Γούμενου, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκονταν «Στα κάτω της».