FIFA Rankings: Ούτε πάνω, ούτε κάτω η Εθνική Κύπρου - Πτώση μιας θέσης για Ελλάδα

FIFA Rankings: Ούτε πάνω, ούτε κάτω η Εθνική Κύπρου - Πτώση μιας θέσης για Ελλάδα

Παρέμεινε στην 128η θέση της παγκόσμια κατάταξης της ΦΙΦΑ η Εθνική Κύπρου μετά τους αγώνες του Σεπτέμβρη.

Το… αναμενόμενο update στην παγκόσμια κατάταξη των εθνικών ομάδων έκανε σήμερα η FIFA.

Η Κύπρος μετά την ήττα από Αυστρία και την ισοπαλία με Ρουμανία παρέμεινε στην 128η θέση κάτω από χώρες όπως Ρουάντα, Μαλάου και Ζιμπάμπουε.

η Ελλάδα έπεσε μια θέση και βρίσκεται πλέον στην 40ή, με την Τσεχία να ξεπερνά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όσον αφορά την κορυφή, υπήρξαν αλλαγές. Διότι η Ισπανία ανέβηκε στην 1η θέση, η Γαλλία στη 2η, ενώ η Αργεντινή έχασε δύο θέσεις και έπεσε στην 3η.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Αγγλία, Πορτογαλία, Βραζιλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Κροατία και Ιταλία, ενώ η Γερμανία έπεσε μετά από καιρό εκτός αυτής, ούσα στην 12η θέση!

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ο Κουλούρης: Σκοράρει... κατά ριπάς στην Πολωνία την τελευταία διετία! Πόσα γκολ πέτυχε (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ο Κουλούρης: Σκοράρει... κατά ριπάς στην Πολωνία την τελευταία διετία! Πόσα γκολ πέτυχε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην άσος της Ανόρθωσης, Ευθύμης Κουλούρης, πραγματοποιεί μια μυθική σεζόν έχοντας φτάσει ήδη τα 25 γκολ τη φετινή σεζόν, μετρώντας συνολικά 56 τέρματα σε μια διετία!