Με νίκες σαν κι αυτή… γυρνά ο διακόπτης!

Με νίκες σαν κι αυτή… γυρνά ο διακόπτης!

Γέλασε για πρώτη φορά το χειλάκι τους στον Απόλλωνα. Σπάζοντας την έδρα των περσινών πρωταθλητών, σε ένα ματς που και πολλοί οπαδοί τους, θεωρούσαν χαμένο…

Επηρεασμένοι από την αρνητική παράδοση των τελευταίων χρόνων απέναντι στην Πάφο, όπως την ανάποδη εκκίνηση της ομάδας στις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Τα μεγάλα ψυχολογικά οφέλη του «διπλού» στο Παφιακό είναι αυτονόητα. Το σημαντικότερο είναι να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση οι παίχτες, ούτως ώστε μαζί με τον Σωφρόνη Αυγουστή, να γυρίσουν τον διακόπτη.

Για να μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα, σε πιο ψηλές πτήσεις, σε σχέση με τα τρία προηγούμενα «ταλαιπωρημένα» χρόνια.

Αναμενόμενο ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα, να το πάει με πιο συντηρητική τακτική, όπως επεσήμανε ο Καρσέδο στη συνέντευξη τύπου.

Το σημαντικότερο ήταν πως όταν πήραν προβάδισμα οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, δεν επέτρεψαν στους πρωταθλητές να τους κλείσουν στα τετράγωνα τους.

Επειδή ήταν το πρώτο φετινό τρίποντο, σε συνδυασμό με το ότι προσγείωσαν ανώμαλα μια ομάδα που σε τρεις μέρες κάνει πρεμιέρα στην Ληγκ Φέις του Τσιάμπιονς, δεν προκαλεί έκπληξη, ούτε το ότι το πανηγύρισαν λίγο παραπάνω στον Απόλλωνα.

Εννοείται ότι είναι απλώς μια νίκη και το σημαντικό (μεσοπρόθεσμο) στοίχημα της ομάδας, είναι να χαράξει πορεία σταθερότητας. Μόνο έτσι θα μπει πιο ψηλά ο πήχης των απαιτήσεων της.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα πλησιάζει τη 10η θέση, οριστικά 15η η Κύπρος παρά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα πλησιάζει τη 10η θέση, οριστικά 15η η Κύπρος παρά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της UEFA μετά τις ήττες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ Αθηνών, αλλά και την πρόκριση της Ένωσης. Οριστικά στην προνομιούχο 15η θέση η Κύπρος, παρά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ Λάρνακας.

BEST OF THEMASPORTS